Rodi

Genieten van de winterzon op Mallorca
8 dagen All Inclusive 3* hotel vanaf € 429,- p.p.

Genieten van de winterzon op Mallorca. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Een wandeling langs de boulevard, proosten op een terras in de zon en voor wie al durft: een verfrissende duik in de Middellandse Zee. In de levendige badplaats Playa de Palma op Mallorca overheerst altijd het vakantiegevoel.
Mallorca is het grootste eiland van de Spaanse Balearen, eilandengroep in de Middellandse Zee. Door het mediterrane klimaat zijn de zomers warm en droog en de winters mild en aangenaam. Het eiland is erg afwisselend met brede zandstranden, rotskusten en bergachtig binnenland. De ene dag shop je bij de grote modeketens in de hoofdstad Palma de Mallorca, de andere dag fiets je langs pittoreske dorpjes en prachtige baaitjes.

Lezersarrangement


Inclusief: retourvlucht Amsterdam - Mallorca met TUI fly (incl. belastingen en transfers), 7 overnachtingen o.b.v. All Inclusive in Hotel RIU Concordia***. De RIU hotels staan bekend om hun uitstekende en persoonlijke service. Nederlandstalige reisleiding, uitstapje naar traditionele markt in Sineu, één dag fietshuur.
Prijs vanaf slechts € 429,- p.p.
Vertrek donderdag en zondag in november 2018 en in februari, maart en april 2019. De prijs is een vanaf prijs, geldig op een beperkt aantal vertrekdata. Exclusief € 25,- per boeking en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking. Minimale leeftijd voor dit arrangement is 55 jaar. Boeken tot en met 30 september 2018.
Meer informatie en boeken:
www.tui.nl/rodi. Bel met TUI tel. 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs bij een TUI winkel o.v.v. ‘Rodi Winterzon Mallorca’. Op deze aanbieding zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.

Artikel geplaatst op zondag 09 september 2018 - 11:00

Foto's